Αφροδίτη Μπαρμπετάκη

Γεννήθηκα το 1968 στην Ι.Π. του Μεσολογγίου. Έζησα στο Μεσολόγγι μέχρι το 1986, όπου μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων πέρασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησα 1995. Το 2011 ονομάστηκα Διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην βιολογική καταπολέμηση εντόμων εχθρών κηπευτικών καλλιεργειών, αφού αξιώθηκα Υποτροφίας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Επέστρεψα και ζω μόνιμα στην γενέτειρα μου από το 2002. Εργάζομαι στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ως Γεωπόνος εφαρμογών, με κύρια αντικείμενα τον συντονισμό και εφαρμογή του Προγράμματος Δακοκτονίας και του προγράμματος των επισκοπήσεων για τον έλεγχο των οργανισμών καραντίνας.

Πάντοτε ήμουν ενεργό μέλος συλλογικοτήτων. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου διετέλεσα Πρόεδρος για τέσσερα χρόνια. Είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού σχολείου της Ι.Π. Μεσολογγίου στον οποίο και διετέλεσα Πρόεδρος για δύο χρόνια. Συμμετέχω ως μέλος της ερασιτεχνικής Θεατρικής ομάδας «Πράξη 12», στο σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», και στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό σύλλογο «Το Αιτωλικό» τα τελευταία τρία χρόνια. Είμαι μητέρα 3 παιδιών και παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Νιώθω πολύ τυχερή που ζω στην Ι.Π. Μεσολογγίου, με την τόσο ένδοξη ιστορία αλλά και το εκπληκτικό φυσικό της περιβάλλον. Θα ήθελα με την ενασχόλησή μου με τα κοινά, να προσφέρω, όσο μπορώ, στη ανάπτυξη της, με στόχο να γίνει πιο φιλική στους κατοίκους της, λύνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας της με διαφάνεια και προοπτική.